Klantenverhaal: Een optimale gebruikservaring voor de klanten van TUKADOO

TUKADOO is dé universele cadeaubon die je overal kan gebruiken in heel België voor om het even wat. Wil je imponeren met een origineel cadeau waar iedereen blij van wordt? Dan zit je bij TUKADOO goed. Een TUKADOO is een cadeaubon die je online aanmaakt én helemaal zelf ontwerpt. In enkele klikken heb je een persoonlijk geschenk dat recht uit het hart komt. Geen enkele bon is dezelfde, want jij bepaalt de look.

foto gebouw
foto gebouw

De uitdaging

TUKADOO kwam naar ons met de nood om hun klanten een unieke en gepersonaliseerde ervaring te bieden. De uitdaging voor Encima was om een module te bouwen waarmee de cadeaubonnen volledig gepersonaliseerd konden worden en waarbij de klant zelf de inhoud, het ontwerp en de boodschap van de cadeaubon kon bepalen. Het doel was om een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring te bieden aan de klanten van TUKADOO.

“Encima gaat bijzonder gestructureerd te werk. Er is één aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kan. Het team denkt commercieel mee en biedt ideeën aan in duidelijk taal.”

De oplossing

Encima heeft nauw samengewerkt met TUKADOO om hun wensen en behoeften te begrijpen en een oplossing te bieden die hun visie en doelen weerspiegelde. We hebben een module ontwikkeld waarmee de cadeaubonnen volledig gepersonaliseerd kunnen worden en om de gebruikservaring nog aangenamer te maken zorgden we ook voor:

  • De mogelijkheid om samen te leggen met anderen zonder gedoe.
  • Integratie met payment provider Europabank om alle betalingen vlekkeloos te laten verlopen.
  • Een direcht inwisselbare bon, zonder activatieproces of registratie voor de ontvanger.
  • Een bon die na enkele minuten of op een gekozen datum & uur in de mailbox van je geliefde zit.
  • Via een mobiele applicatie (iOS & Android) kunnen handelaars eenvoudig een TUKADOO bon in ontvangst nemen als betaalmiddel.
  • Voor de handelaars is een API beschikbaar die hen in staat stelt om TUKADOO cadeaubonnen te verzilveren via hun kassasysteem of webshop.

Meer weten over deze features, bekijk onze TUKADOO case hier.

“Encima is meer dan een partner, ze voelen als deel van mijn bedrijf.”, zegt Christophe Haan, oprichter van Tukadoo+

Het resultaat

Onze samenwerking met TUKADOO was een groot succes en resulteerde in een platform dat optimaal gebruiksgemak biedt aan zowel de klanten als de handelaars. TUKADOO waardeerde onze proactieve houding en ons vermogen om nieuwe ideeën te introduceren die de gebruikerservaring van hun platform verder verbeterden. Ons team voelde zich als een integraal onderdeel van TUKADOO en we werkten nauw samen om ervoor te zorgen dat we een product opleverden waar we beiden trots op kunnen zijn.

“Encima is niet zomaar IT-bedrijf dat websites ontwikkelt, maar een partner die meedenkt over het concept en met ideeën komt om tot een optimale oplossing te komen.”

Wil jij ook een partner die met je meedenkt? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden

foto gebouw

Share this article via