What do we do?

Advice & Strategy

Advice & Strategy

Going digital without a plan? That's a waste of money.. What are your goals and what do you really need to achieve them? We don't just put you on the road, but remain your 'companion on the road' during the entire process (and afterwards).

Wat en hoe?

We nemen de tijd om te luisteren naar jouw ideeën en wensen en zijn daarbij je kritische maar constructieve sparringpartner die problemen omzet in mogelijkheden. We vertalen jouw plannen naar een concept dat technisch knap in mekaar zit en tegelijk ook functioneel en gebruiksvriendelijk is. We geven advies over wat de mogelijkheden zijn om je website, app of webshop zo optimaal mogelijk in te zetten. Is een webshop nieuw voor jou? Dan helpen we je met het opzetten en starten, en alles wat daarbij komt kijken. En met een goeie onlinemarketing- & SEO-strategie zorgen we dat je digitale tool de juiste mensen bereikt en hen aanzet tot actie.

Écht op maat!

Écht op maat!

Bij ons geen standaardgedoe of starre systemen die niet helemaal passen bij wat je nodig hebt. We spelen flexibel in op je wensen, en ontwerpen een tool die past als een handschoen bij jouw bedrijf of organisatie. Groeien je ambities of veranderen je noden? Ook dan zetten we onze jarenlange expertise in om mee te groeien en te evolueren.

Encima is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille

Encima is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille

Onze adviesdiensten zijn erkend door de kmo-portefeuille (registratienummer DV.A222316), waardoor je tot 30% steun kan genieten.

Komt jouw bedrijf in aanmerking voor de kmo-portefeuille? Meer info over de voorwaarden en hoe je de subsidie kan aanvragen vind je hier.

Interested in working with this great team?

Neem contact op
Waarom Encima?

Waarom Encima?

Wij zorgen er voor dat je ’s nachts niet moet wakker liggen van je website, webshop of app. Door onze jarenlange ervaring helpen we jou om de juiste strategische keuzes te maken en snel en efficiënt met een mooie, goed werkende en gebruiksvriendelijke digitale tool van start te kunnen gaan. Ook wanneer je project up & running is, blijven we bereikbaar voor aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen. We willen niet jouw leverancier-voor-even zijn, maar streven naar duurzame partnerschappen met een constructieve wisselwerking die verdere groei stimuleert.

Subscribe

The latest insights, tips & tricks in your mailbox? Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

You are already subscribed to our newsletter

nieuwsbrief.ongeldig