What do we do?

Custom website

Custom website

An online business card that is briefly viewed, then moves on to the order of the day? Your website should be much more than that. Getting people really excited about your company or organization and getting them moving, that should be the result of their visit. 

De magie van een goeie website zit (grotendeels) verborgen

Een website moet niet alleen mooi ogen en logisch opgebouwd zijn, er speelt ook heel wat áchter de schermen. Zo zorgen we er met een gebruiksvriendelijk CMS-systeem voor dat je teksten en beeldmateriaal op je website zélf makkelijk kunt updaten en aanpassen. Uiteraard is de website geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines, zodat je hoog scoort in de rankings en snel gevonden wordt. Dat wordt ook ondersteund door het webdesign, dat mooi en modern is, en de bezoeker intuïtief leidt naar waar jij wil. Zo wordt je website een platform waarop je bezoeker actie onderneemt, van meer info of een offerte vragen over een bestelling plaatsen tot een positieve review posten. We zorgen tenslotte ook voor een responsive design, zodat de user experience zowel op desktop, tablet als smartphone maximaal is. 

Ontzorgen van A tot Z

Ontzorgen van A tot Z

Bij het ontwikkelen, onderhouden en online houden van een website komt heel wat kijken. Maar geen paniek, wij nemen alle technische beslommeringen van jou over. Zo zorgen we voor de registratie van je domeinnaam en we voorzien een kwalitatieve hosting die je website snel en betrouwbaar maakt. Met realtime monitoring garanderen we ook dat je website altijd online is. We updaten onze servers regelmatig en zorgen dat ze continu beveiligd zijn tegen hackers en malware. En we installeren en onderhouden betrouwbare mailboxen om vlot te kunnen communiceren met je klanten. Het enige wat jij nog moet doen? Je concentreren op je kernactiviteiten en je website voor jou laten werken!

Interested in working with this great team?

Neem contact op
Waarom Encima?

Waarom Encima?

Websites maken we al sinds onze start in 2003. Dat hebben we dus volledig in de vingers. We houden bovendien de vinger aan de pols van de snelle evoluties in de digitale wereld. Zo kunnen we jou altijd de modernste technologie en jouw klant de meest optimale user experience aanbieden.

Subscribe

The latest insights, tips & tricks in your mailbox? Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

You are already subscribed to our newsletter

nieuwsbrief.ongeldig