What do we do?

Mobile apps

Mobile apps

A well thought-out app on your customer's smartphone or tablet can add considerable value to your business or organization. Functional, attractive and user-friendly are the three code words to make it a success.

Een app: waarom?

De smartphone is (bijna letterlijk) een verlengstuk van de moderne mens geworden. We kunnen niet meer zonder, en dat geldt natuurlijk ook voor je klant. Met een mobiele app wordt je bedrijf of organisatie altijd zichtbaar en overal bereikbaar, tot in de broekzak of handtas toe. Je klant kan via intuïtieve bediening en dankzij slimme automatisering snel en makkelijk informatie opzoeken of toevoegen en doorsturen, in een winkel, op een werf of gewoon op straat. Met handige functionaliteiten die iets extra toevoegen, maak je van je klant een loyale fan van je merk en je producten of diensten.

Een app die werkt

Een app die werkt

Bij Encima staat er geen limiet op je creativiteit. We maken apps die werken op álle platformen: iOS, Android én web. Wat de app precies allemaal mogelijk maakt, hangt af van jouw wensen en noden. Er zijn echter ook features die we we wel vaker zien terugkeren. Zo kunnen functies worden gekoppeld aan de locatiebepaling van de gebruiker. Door bepaalde inhoud offline beschikbaar te maken, maken we het ook mogelijk om de app zonder actieve internetverbinding te gebruiken. En notificaties zorgen er voor dat je klant snel op de hoogte is van belangrijke nieuwtjes. Klanten kunnen ook online betalen via onder meer Bancontact. En door te connecteren met webservices kunnen we nog extra functies creëren.

Interested in working with this great team?

Neem contact op
Waarom Encima?

Waarom Encima?

Als digitale duizendpoten met 18 jaar ervaring weten we perfect hoe je scoort met je mobiele app. Kom je ideeën pitchen. Wij zetten ze om in een staaltje van technisch vernuft en ontzorgen je daarbij van a tot z. Het eindresultaat is een handige tool waar je klant wég van is en die zorgt voor verdere groei van je bedrijf of organisatie.

Tips: App laten maken!

Subscribe

The latest insights, tips & tricks in your mailbox? Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

You are already subscribed to our newsletter

nieuwsbrief.ongeldig