What do we do?

Webshop

Custom web shop

The modern consumer wants to be able to give in to his or her buying impulses at any time and from any location. Your webshop must roll out the red carpet to make that experience unforgettable and ensure maximum customer loyalty.

Maak shoppen makkelijk (voor je klant én voor jou)

Om tussen de vele duizenden binnen- en buitenlandse webshops goed te scoren, is een professionele uitstraling belangrijk om kopers het gevoel te geven dat ze bij jou veilig online kunnen winkelen. Uiteraard zorgt intuïtieve navigatie en een handige zoekfunctie ervoor dat ze in je catalogus snel vinden wat ze zoeken, beslissen en kopen en onmiddellijk online kunnen afrekenen. Prijzen aangepast aan de klant of de grootte van de bestelling zijn perfect mogelijk. Dankzij onze gebruiksvriendelijke CMS pas je makkelijk en snel gegevens aan. En door de webshop te koppelen aan jouw ERP-pakket worden data bovendien automatisch gesynchroniseerd, wat dubbel werk en administratieve fouten overbodig maakt. Om te zorgen dat je webshop ook effectief gevónden wordt, optimaliseren we die voor Google en andere zoekmachines.

Integratie met andere tools

Integratie met andere tools

Naast de koppeling aan je vertrouwde ERP-pakket kunnen ook andere tools aan je webshop worden gelinkt. Ervaren online shoppers zijn vaak al vertrouwd met betaalsystemen zoals Mollie, PayPal of Ingenico. Marktplaatsen zoals Bol.com kunnen helpen om extra bezoekers naar je shop te lokken. En reviewsystemen waarbij klanten getuigen over hun koopervaring, verhogen de ‘social proof’ van je webshop en zetten anderen aan om ook te bestellen. Wij zorgen voor een naadloze integratie van deze tools met je webshop, zodat je bezoeker een loyale fan wordt.

Ontzorgen van A tot Z

Ontzorgen van A tot Z

Bij het ontwikkelen, onderhouden en online houden van een webshop komt heel wat kijken. Maar geen paniek, wij nemen alle technische beslommeringen van jou over. Zo zorgen we voor de registratie van je domeinnaam en we voorzien een kwalitatieve hosting die je webshop snel en betrouwbaar maakt. Met realtime monitoring garanderen we ook dat je webshop altijd online is. We updaten onze servers regelmatig en zorgen dat ze continu beveiligd zijn tegen hackers en malware. En we installeren en onderhouden betrouwbare mailboxen om vlot te kunnen communiceren met je klanten. Het enige wat jij nog moet doen? Je concentreren op je kernactiviteiten en je webshop voor jou laten werken!

 

Interested in working with this great team?

Neem contact op
Waarom Encima?

Waarom Encima?

Online shoppen kent voor ons al geen geheimen meer sinds de start van Encima in 2003. We weten wat een webshop doet werken en wat niet, kennen alle mogelijkheden en finesses en maken de perfecte match met jouw wensen. En ook al is de technologie erachter vaak ingenieus en ingewikkeld, toch is je webshop heel gebruiksvriendelijk voor je klanten en voor jezelf.

Tip: Webshop laten maken!

Subscribe

The latest insights, tips & tricks in your mailbox? Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

You are already subscribed to our newsletter

nieuwsbrief.ongeldig