What do we do?

Digital Marketing / SEO

Digital Marketing / SEO

How do you ensure that potential customers know that you have an attractive website, web shop or app, and actively want to use it? A smart digital marketing strategy makes all the difference!

SEO? SEA? …

Vlotte teksten op je website, webshop of app zijn een must, maar als niemand ze leest, schiet je je doel voorbij. Daarom: SEO! Door je digitale tool te optimaliseren voor zoekmachines als Google, zorgen we dat jouw doelgroep je bedrijf of organisatie makkelijk online vindt, ook als je internationaal wil scoren. Met online advertenties – SEA – kunnen we die vindbaarheid nog groter maken. Maar die acties staan niet op zichzelf. Alleen met een doordachte strategie voor je digitale marketing bereik je vlot de juiste doelgroepen en laat je hen de acties doen die voor jouw bedrijf of organisatie belangrijk zijn. Wij leren je om op het juiste moment op de juiste knoppen te duwen, en zorgen dat de technische machinerie die er achter steekt je niet hindert maar je doelstellingen net verstérkt. 

Interested in working with this great team?

Some references
Waarom Encima?

Waarom Encima?

Uit onze jarenlange ervaring weten we dat knappe technologie cruciaal is voor een goed werkende, aantrekkelijke en intuïtieve digitale tool. Maar het is slechts het begin! Door slim in te zetten op digitale marketing zorgen we ervoor dat je website, webshop of app ook effectief gevonden én gebruikt wordt door de klanten of bezoekers waar jij op mikt.

Subscribe

The latest insights, tips & tricks in your mailbox? Subscribe to our newsletter

You have successfully subscribed to the newsletter

You are already subscribed to our newsletter

nieuwsbrief.ongeldig